SARANA26

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Pengikut

Social Media

Visited

Viewer

Newbie PR

Web Arbiter

Alexa Traffic

Senin, 25 Februari 2013

THIS POST : UNDER MAINTENANCE SITE

If you see this post when you click some links , I apologize because the link that you want are under maintenance and the link will be fixed soon.



Thank You for your attention.








Always Visit, Request and Comment on this Site.





FREE DOWNLOAD COREL DRAW X6 FULL+KEYGEN


COREL DRAW X6

Kali ini saya ingin berbagi salah satu produk software design terbaik dari COREL. Corel DRAW X6 , mungkin agak telat postingnya tapi buat blogger yang cuma iseng seperti saya harap dimaklumin ya. Siapa tau membantu para software seeker, walaupun sedikit dan mungkin gak sama sekali HEHE :D . Langsung aja deh !!


INFO : File yang anda download berupa RAR namun saya split dengan HJ SPLIT agar mudah di uploadnya, biasa gratisan haha. jadi buat yang belum ngerti nanti download aja HJ SPLITnya

Join The Files ? Download Here :HJ Split

. Kalau untuk link IDWS delete dulu extension .RAR biar jadi .001 dan seterusnya.

N/B: "Mudah bagi yang Mengerti, tapi membantu bagi yang awam"



SYSTEM REQUIREMENTS :

  • Microsoft® Windows® 7 (32-bit or 64-bit editions), Windows Vista® (32-bit or 64-bit editions), Windows® XP (32-bit only, with latest service packs installed
  • While Windows XP is supported, this will probably be the last version of CorelDRAW to support an operating system that is more than ten years old. We highly recommend you consider updating to Windows 7 and we have suggested to you in Migrate Your Operating System to 64-bit. In order to run the 64-bit version of CorelDRAW X6, you do need to have a 64-bit operating system. Windows 8 is not officially supported with the initial release. Corel will add support for Windows 8 in a future service pack of CorelDRAW X6 once Windows 8 has been officially released.
  • Intel® Pentium® 4, AMD Athlon™ 64 or AMD Opteron™
  • 1 GB RAM
  • 1 GB hard disk space (for installation without content). Up to 6GB needed to install extra content Mouse or tablet
  • 1024 x 768 screen resolution (768 x 1024 on a Tablet PC)
  • DVD drive
  • Microsoft® Internet Explorer® 7 or higher

Senin, 17 Desember 2012

DOWNLOAD PES PATCH 2.5


PESEDIT PES 2013 PATCH 2.5

Langsung download aja untuk melihat fitur baru ada disini
Rabu, 05 Desember 2012

DOWNLOAD HJ SPLIT GRATIS

DOWNLOAD HJ SPLIT GRATIS

Mau Bagi Sofware Join & Split nih, namanya udah pada taulah, HJ SPLIT. Yang butuh langsung sedot aja...



N/B: "Mudah bagi yang Mengerti, tapi membantu bagi yang awam"


Download Disini : (Indowebster Link)


CATCH IT!!


Download Gratis HJ SPLIT


Or Here :


Click This Image for (Ziddu Link) ==>


Leave your comment please. / Komentari agar bisa menjadi bahan koreksi yang bermanfaat. http://www.ziddu.com/download/21049400/HJSPLITTESTED.rar.html

DOWNLOAD PES PATCH 2.4

PESEDIT PES 2013 PATCH 2.4



  1. New Features:
    • New league: Russian Premier League (16 full teams with correct squads, lineups, kits & stadiums)
    • 20+ new faces
    • New kits: Corinthians, Costa Rica, Croatia, CSKA Moskva, Independiente, Italy, Köln, Lebanon, Northern Ireland, Turkey
    • New boots: adidas Predator LZ, adidas adizero f50, adidas adipure 11pro, Nike Greenspeed 2, Mizuno Morelia NEO
    • New scoreboard: Bundesliga
    • Updated a lot teams' squads: Bundesliga, La Liga, Liga Adelante, 2. Bundesliga, European national teams, Liga Argentina
    • Other: corrected balls in 2nd divisions in ML
  2. General Features:
    • Added Bundesliga, Primera Division Argentina, Russian Premier League, 2. Bundesliga, Liga Adelante, Npower Championship, Serie B, Ligue 2
    • Added other teams (Viktoria Plzen, BATE Borisov, Metalist Kharkiv, Rubin Kazan, Anzhi, and more)
    • Correct kits for all Premier League, Liga ZON Sagres + all National & Classic Teams
    • Corrected names for fake players in unlicensed National teams and ML unlockable players
    • Faces: More than 450 new faces
    • Fixed kits for a lot teams including Barcelona, Manchester United and Sevilla
    • Includes DLC 2.0
    • Scoreboard and stadium switch in selector (download stadiums here)
    • Removed blur


Selasa, 04 Desember 2012

DOWNLOAD GRATIS WINRAR

Download Winrar Gratis

Nih satu lagi program wajib buat PC kita yaitu WINRAR. Semua orang udah taulah pasti, jadi tinggal download aja. Buat yang lagi nyari, kehilangan softwarenya, yang lupa nyimpen, yang ga dapet dari mana-mana(gemungkin hehe), langsung ambil aja disini ya.


Cara install semua pasti udah pada tau kan ya, tapi jangan lupa nanti winrar bertanya format file apa saja yang kita pilih, checklist semua biar nyaman penggunaannya. file ini aman dari virus, -TESTED- .


N/B: "Mudah bagi yang Mengerti, tapi membantu bagi yang awam"



SYSTEM REQUIREMENTS :

  1. For 32 Bit: Intel Pentium (or compatible),
  2. For 64 Bit: 64 Bit CPU and 64 Bit Windows version
  3. Win98, Me, NT 4.0, 2000, XP, Vista, Server 2003, Server 2008, Windows 7
  4. 64MB of RAM
  5. 3MB of available hard disk space

Search

Category

Populer

Link Exchange

Visitors

Flag Counter